Bila Brain Nak Baca

السبت، 28 يناير، 2012

HyperTension

Ada satu makhluk.Dia suka gila jelez kat aku.Asal aku nak call kawan aku ja..Time 2 la..Dia nak kacau aku.Sampai 2-3 kali aku terpaksa call semula kawan aku 2.Pada masa nak skype pulak,tambah-tambah lagi video call,dia selalu kacau line.Klo nak chatting pulak,kawan aku message aku pukui 8 pagi,aku bukak balik lappy pukul 6 petang,baru mesej 2 visible.Ni semua angkara agenda jahat dia.Selalu sangat dengki dengan aku.Klo aku nak bukak blog yang best dan berfesbuk,dia lah yang no satu pengacaunya.Letih aku nak tekan refresh berkali2.

Dia 2 memang kadang2 aku suka gila kat dia.Dia lah medium untuk aku luahkan perasaan dan bercerita kat orang lain,tapi pada masa yang sama dia jugak selalu menyusahkan..Apa perlu aku buat?Perlukah aku menghargainya lagi.Dia selalu buat aku hypertension,tarchycardia sebab menghalang hubungan aku dengan kawan aku.Tapi dia jugak lah penghubung kasih kami.Dia tu , aku x tau nak ubah perangai dengki dia macam mana.Aku bayaq duit tiap2 bulan kat dia,x kurang sesen pun.Tapi service dia kat aku macam lalat.Terbang melayang ja aku rasa duit aku.Menyampah I.Dia tu,nama dia Internet.Broadband Brand Etisalat tapi service macam lalat.Sabor Je lah.Sabaq lepas kutuk,macam bodoh ja.HAHA. 

Ni la dia.Pengikat dan Pemutus kasih aku! I  LEBIU  Lalatband.Aiseh!Etisalat.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق